Välkomna till ungdomsträningen!

  • 21 aug 2022

Nu drar vi igång träningen för våra nya kanotister! Alla barn som har gått kanotskola eller varit på vår prova på-träning är välkommen att paddla med oss på tisdagar kl.18:00-19:30, med start 23/8. Ta med träningskläder i syntet, solglasögon/keps, handduk, samt ett torrt ombyte att åka hem i. Det finns tillgång till omklädningsrum och dusch på plats.

Om ditt barn inte paddlat förut behöver du kontakta oss på ungdom@bkk.se för att stämma av med ledarna innan första tillfället.

För att anmäla ditt barn till träningen behöver du skapa ett medlemskonto åt barnet här på vår hemsida (tryck på "Bli medlem!" i toppmenyn). När barnet har ett eget konto behöver du även boka in barnet i träningsgruppen för nybörjare. Det gör du genom att logga in på barnets konto och klicka på "anmälan". Välj gruppen nybörjare under rubriken ungdomsverksamhet.

Medlemskap för barn/ungdom upp till 18 år är för närvarande 300 kr/år och träningsavgiften för nybörjare med träning en gång i veckan är 300 kr för fyra månader (v.34-51). Vi paddlar utomhus så länge vädret tillåter, och i mitten av oktober kommer vi byta träningsdag till måndagar eftersom vi har en bokning av idrottshall vid Adolf Fredriks musikskola.