Nyheter

Digitalt årsmöte 24 mars

  • 20 mar 2021

Med anledning av pandemin har BKK styrelse beslutat att hålla årsmötet digitalt.

NÄR: Onsdagen den 24 mars 2021 kl.18:30.

VAR: Microsoft Teams.

INFO: Efter att du anmält dig får en länk till mötet som öppnas i webbläsare på en smart telefon, surfplatta eller dator. Föranmälan krävs för att styrelsen ska ha möjlighet att skicka ut länk till mötet samt fastställa röstlängden. Gör din anmälan senast söndagen den 21 mars.

Årsmöteshandlingar publiceras på www.bkk.se senast en vecka innan mötet.

Dagordning 2021-03-24

Valberedningens förslag

Verksamhetsberättelse 2020

Årsredovisning 2020

 

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG TILL ÅRSMÖTET

Klubben uthyrd Fredag 12 Mars!

  • 8 mar 2021

Fredagen den 12 mars är klubbens lokaler och kanotmagasin uthyrda för inspelning av en kommande tv-serie som heter Hjerson. Mellan kl 14-23 kommer det inte gå att nyttja klubbens anläggning. Ha överseende med detta.

Hälsningar

Styrelsen

Här nedan följer lite mer info om tv-serien:

AGATHA CHRISTIES HJERSON är den första adaptionen av sitt slag - en modern, lekfull och spännande svensk pusseldeckare med berättelser fritt inspirerade av Agatha Christies litterära universum.

Sven Hjerson är något av en gåta. Som en av Europas främsta gärningsmanna- profilerare, allmänt känd som den som alltid lyckas finna lösningen på de mest svårlösta fallen, försvann han en dag från offentlighetens ljus.

Klara Sandberg, TV-producent, bestämmer sig för att söka upp Hjerson. Hon har en programidé och vill att de ska samarbeta. Hjerson avböjer men Klara ger inte upp och tillsist får hon honom att acceptera erbjudandet.

Med ett fängslande berättande och elegant visualisering bjuds åskådaren in att i varje avsnitt, tillsammans med den profilstarka och dynamiska duon Hjerson och Klara, utmanas av överraskande mordmysterium med ett galleri av engagerande och misstänksamma karaktärer.

Agatha Christies Hjerson produceras av B-Reel Films (BR•F) och är ett 4 x 88 minuters TV-drama som även kommer delas upp i 8 x 44 minuter med sändning på TV4 och C More.