Bassäng

Bassängträning i Eriksdalsbadet

Kom förberedd till nästa års paddelsäsong genom att vara med på vinterns bassängträning i Eriksdalsbadet. Träningen passar alla, från nybörjare till de som vill träna teknik och rollar. Vi träffas varannan onsdag, med start den 18 oktober 2023 och håller på fram till mars/april, med uppehåll för jul och nyår. Vi tränar självständigt, gärna i par eller grupp, med stöd av både instruktörer och varandra.

BKK:s medlemmar är också välkomna på Kanotklubben Strömstararnas bassängträningar, där finns det dock inga instruktörer utan man får klara sig själv. De tränar normalt varannan onsdag med start 25 oktober, se https://www.kkss.se/inomhustraning.


Lämplig klädsel är badkläder. Simglasögon och näsklämma kan vara bra att ha. Insläpp mellan 20:30-20:45. Leta reda på ansvarig BKK-ledare utanför Eriksdalsbadets kassa / kafeteria.

BKK:s medlemmar tränar gratis vid bokning på hemsidan. Är du inte medlem och vill prova på, kontakta bassängansvarig dagen före träningstillfället för att säkerställa att plats finns och så att vi kan förbereda oss på att ta emot dig på ett bra sätt. Gäster betalar 100:- kontant.

Ombyte sker i Föreningarnas omlädningsrum som ligger närmast 50m bassängen. Lämna alla värdesaker hemma p.g.a. stöldrisk. Ta med ett hänglås till skåpen. Alla måste duscha före bad.
Plocka fram utrustningen; kajak, paddel och kapell före 21.00.

Alla aktiviteter som passar i bassäng är möjliga, t ex träna grundläggande paddlingsteknik, balans- och teknikövningar, roll-träning, spela polo (säg till i förväg).

21:00 Träningen börjar.
21:50 Alla har gått ur bassängen. Lägg tillbaka kajak och paddel (så att utrustningen inte syns), återlämna kapell (stropp på vajer). Alla hjälps åt att lägga i 50m-linor i bassängen.
22:30 Vi ska vara ute från Eriksdalsbadet (senast)

Frågor, kontakta Tomas på bassangtraning@bkk.se .  

Välkommen!