Skapa konto & bli medlem

Hej och välkommen till Brunnsvikens Kanotklubb!

Brunnsvikens kanotklubb är föreningen för dig som älskar paddling. Kul att du vill bli medlem hos oss. Vi är en ideell förening med en bred verksamhet inom kanot och har funnits sedan 1909. 

 

Som medlem i föreningen förväntas du att främja kanotidrott och kanotpaddling och är välkommen att deltaga i någon av klubbens olika sektioner. Kontakta den sektion du är intresserad av: https://www.bkk.se/sektioner

 

Läs igenom föreningens stadgar här:  https://www.bkk.se/klubbinfo/stadgar/

 

När du har egen kanotplats eller har blivit godkänd att låna kanoter från klubbens medlemslån kan du få egen nyckel till klubbens lokaler. Omklädning, dusch och bastu är avsett för dig som tränat. Gym och paddelmaskiner är till för dig som tränar på att utveckla din paddling. 

 

Ditt medlemskap gäller per kalenderår oavsett vilken månad du väljer att bli medlem. Faktura skickas till den mejladress du registrerar i medlemskapet. Betald faktura för medlemskap återbetalas ej. 

 

Observera att medlemskapet är löpande så du måste aktivt avsäga dig medlemskapet, lämna ev kanotplats och nyckel enligt instruktioner på Klubbinfo/Avsluta medlemskap.
https://www.bkk.se/klubbinfo/avsluta-medlemskap/

 

PRISER

Ungdom upp till 18 år

300 kr/år

Medlem över 18 år

800 kr/år

Familjemedlemskap

1300 kr/år

 

 

FAMILJEMEDLEMSKAP

Om ni vill bli familjemedlemmar ska en av er skapa ett konto och välja familjemedlemskap här nedan. Övriga familjemedlemmar läggs sedan till i inloggat läge på fliken Familjekonto. (Mitt konto>inställningar) Läs mer här

 

Om du som medlem inte verkar i enlighet med föreningens ändamål kan styrelsen avsluta ditt medlemskap. Inga avgifter kommer då att betalas tillbaka.

 

Hälsningar 

Styrelse

Deltagare/Medlem

Deltagarens personnummer med 12 siffror i formatet ÅÅÅÅMMDDNNNN.
Kön *

KontaktuppgifterFör fakturaaviseringar, bokningsbekräftelser etc.
Bekräfta er e-postadress

Ange er adress.
Används om adressen är lång eller vid C/O adress.

Övrigt

OBS! Shiftlägeskänsligt. Max 35 tecken.