Nyheter

Info tisdagsträningarna

  • 26 maj 2021

Hej!

Vi får många frågor kring bokningen till våra tisdagsträningar. Just nu är det ett högt tryck på de begränsade platser vi har. De går åt på bara några minuter. Vi hoppas ni har förståelse för att vi ledare inte kan göra så mycket åt det utan vi hoppas på lättnader kring de restriktioner som finns i samhället och samtidigt påminner vi om att vi fortfarande är mitt i en pandemi. Det här är något vi gör på vår egen fritid för att vi tycker om att paddla och att lära våra deltagare hur de ska hantera sina kajaker på ett säkert och effektivt sätt. Vårt tips är att kolla bokningen under slutet av helgen samt början av veckan i fall det skett en avbokning. Tyvärr administrerar vi inte något väntelista utan först till kvarn gäller.

Om det sker lättnader under juni månad kommer vi öppna upp för fler platser.

 

Mvh

 

Ledarna på tisdagsträningen

Uthyrningen har öppet

  • 24 maj 2021

Uthyrningen har öppet varje vardag 10 - 21 från och med 31:a maj. På helger är öppettiderna 10 - 19. Midsommarafton och midsommardagen är det stängt. Mer information hittas på bkk.se/uthyrning

The rental office is open on the daily from May 31. Monday - Friday 10am - 9pm. Weekends 10am - 7pm. Midsummer eve and day CLOSED. More info at bkk.se/uthyrning/kayak-rentals

Upp-paddling våren 20201

  • 19 maj 2021

Hej!

Tisdagen den 25/5 och 8/6 kommer det finnas tillfälle att genomföra upp-paddling för tillgång till våra andra lånekajaker. 

Samling vid BKK 18.30. 

Du behöver ha deltagit på minst 5 tillfällen med oss på tisdagsträningarna under våren eller tidigare terminer. Du kommer få visa dina färdigheter i kajaken bland annat rakframpaddling, svängtag och kamraträddning samt en genomgång kring de regler och avgifter som gäller våra lånekajaker.

Du anmäler genom att kontakta Håkan Frölander på mejladressen nedan. 

Obs! Du gör ingen övrig tisdagsträningsbokning. 

hakan.frolander@bkk.se

Mvh

Ledarna tisdagsträningen