Nyheter

Uthyrningens öppettider

  • 29 aug 2016
Uthyrningen har öppet under hela vecka 35. 29/8 - 2/9 10:00 - 21:00

Sedan gäller följande öppettider under resten av september

Lördag, söndag 10 - 18

Onsdag 16 - 20

Vi förbehåller oss rätten att ändra tiderna om vädret blir väldigt dåligt

Under september har vi drop-in hyra i första hand men en grupp om 4 personer eller fler kan även reservera. Förfrågan kan skickas till uthyrning@bkk.se

Välkommen!

Innerstadspaddling söndag 4/9 10:00

  • 26 aug 2016

Är du intresserad av att paddla i innerstan i september. Då kanske de här är turen för dig. 

Vi  kan komma att se Kungsholmen, Södermalm, Reimersholme, Långholmen m.fl. 
Under turen kommer vi gå i land på någon trevlig strand där vi intar medhavd lunch.

Samling vid BKK 9.15 om du hämtar kajak där och har tillgång till bil. Alternativt kl 10.00 om du hyr du hos Point 65. För mer info se kalendern.

Hälsningar,

Per och Karin 

Plurrövning med SSSK

  • 18 aug 2016

Måndag 29/8 2016, kl 16:30-19:30.


Du skridskoåkare i BKK är välkommen att deltaga.
Här får du under ledning av SSSKs instruktörer möjligheten att prova hur du bäst tar dig upp ur en isvak, hur din utrustning fungerar. Flyter du bra, kommer du åt kastlinan, kan du simma med skridskorna på? Tid finns att öva, kontrollera och justera grejorna utan risken för att bli kall och frysa.

Tag med fullständig skridskoutrustning utom ispik.
Väl mött  önskar sommarplurrarrangörerna!
/Sven, Monke, Björn och Claes-Göran

Skåpen är till för alla

  • 15 aug 2016

Nu är träningarna igång efter sommaruppehållet och trycket ökar på vår anläggning. Vi får återkommande in klagomål om att det inte finns några skåp att nyttja under träning. Vi vill helst slippa plocka fram bultsaxen och vill därför be ALLA medlemmar att respektera att skåpen är till för att användas under träning och skall därefter tömmas så de kan nyttjas av andra.

Tack på förhand!

// Styrelsen

 

 

Onsdagsträningen igång igen

  • 15 aug 2016

Nu är onsdagsträningarna igång igen efter sommaruppehållet. Möt upp oss ombytt och klar utanför klubbhuset på onsdagar klockan 17:45 så hjälps vi åt att ta fram och ställa in utrustning. Vi paddlar iväg klockan 18:00. 

Här kan du läsa mer om våra onsdagsträningar https://www.bkk.se/traning/motion/

Varmt välkommen!

 

Regional SUC på Brunnsviken

  • 3 aug 2016

Lördagen den 27 augusti arrangerar Brunnsviken tillsammans med Stockholms Paddlarklubb, Fridhemskanotisterna och Vaxholms Kanotsällskap en regional deltävling i Svenska Ungdomscupen! Läs mer om tävlingen HÄR.

Gillade du kanotskolan?

  • 3 aug 2016

Kom och träna med oss! Ungdomsgruppen tränar två gånger i veckan, på tisdagar och torsdagar kl.18.00-20.00. Du som är ny kanotist och just har gått kanotskolan är välkomna att hänga på när du vill. Läs mer om oss HÄR

Vi ses på klubben! 

Framgångsrikt SM för Brunnsviken

  • 1 aug 2016

Under många år har Brunnsviken haft ganska blygsamma resultat i SM-sammanhang, men under sprint-SM i Hofors 19-24 juli satte våra duktiga tävlingskanotister klubben på kartan igen genom att ta en rad medaljer i seniorklassen. Detta var ett av klubbens mest framgångsrika SM sedan 80-talet. Tryck på "Läs mer" för att se en översikt av SM-medaljerna!