Nyheter

Helgtur i södra skärgården lö 1 - s

  • 28 maj 2017

Följ med på en härlig tur i I lugnt tempo. Vi kommer utforska den vackra södra skärgården med start i Nynäshamn. Turen vänder sig till dig som vill paddla i lugnt tempo och till dig som vill testa en helg med paddling och härlig naturupplevelse.

Turer 2017

  • 1 maj 2017

Hej!

Självklart kommer det turer under året också. Mer info kommer snart i kalendern med anmälningsinfo mm. Vi kommer också prata om turerna under tisdagsträningarna. Det är ett tips att vara med på dom innan du anmäler dig på turerna. Det gör att vi känner dig och din kajakvana. Dessutom får du ett ypperligt tillfälle att skaka av dig vinterns ringrostighet samt träna en massa teknik som är nyttigt när du sitter i kajaken. 

25/5 - nybörjardagstur från BKK. Passar även dig som inte paddlat så mycket denna säsong. Ledare: Håkan 

6/6 - Nationalsdagspaddling runt Djurgården med stopp på Fjäderholmarna för lunch. Kräver mer av dig som deltagare eftersom vattnet i stan är fullt av båtar och det kan vara en hel del vågor. Ledare: Fredrik och Gustav

ev. 17/6 - Nybörjarskärgårdstur. Ledare: Håkan. Denna tur är ej 100% spikad men var uppmärksam om det kommer info om den. 

1-2/7 - Helgtur i lugnt tempo. Passar nybörjare och andra som vi ut och njuta av skärgården. Ledare: Fredrik och Karin

26-27/8 - Teknikövningshelg i skärgården. t ex i Nynäshamn. Ledare: Karin och Per

ev. 30/9 - 1/10 - Den årliga bastuturen. Ledare: Håkan och Per. Denna tur är ej 100% spikad men var uppmärksam om det kommer info om den. 

Snart börjar tisdagsträningarna!

  • 1 maj 2017

Nedräkningen har börjat. 8 DAGAR KVAR!

Tisdagsträningarna börjar den 9/5 kl 18.00. Som vanligt öppnas bokningen onsdagen veckan innan. Var ute i god tid och boka in dig. Det är viktigt att du är på plats i ca 30min innan för att ta ut kajak, flytväst, paddel och kapell. Ta gärna med en vattentät påse eller liknande för värdesaker och kläder. Det finns ingen möjlighet att låsa in på plats. Extra kläder är också bra i fall du blir blöt. Vi värmer även upp bastun i omklädningsrummen som vanligt.

Träningarna fortsätter sedan fram till 20/6. Uppehåll på nationaldagen den 6/6. Dock kör vi en nationaldagstur den dagen istället. 

I augusti startar vi igen efter sommarledigheten den 8/8 och fortsätter till den 19/9

Livet är bättre när du paddlar,

Du hittar mer information om Tisdagsträningarna här.

Glöm inte att boka plats!

https://www.bkk.se/traning/tisdagstraning/

Tisdagsledarna