Nyheter

Mörkerpaddling med ungdomsgruppen

  • 21 okt 2016

Lördagen den 22 oktober samlas vi på BKK kl.15.00 för mörkerpaddling! Ta med riktigt varma kläder att paddla i, typ underställ, fleece, vindjacka/regnjacka, mössa och överdragsbyxor. Vi ska paddla havskajak, vilket går ganska långsamt så det finns risk att man blir kall om man har för lite kläder.

Vi fixar grillkorv, bröd, samt dricka, men vill ni ha något annat att grilla (typ marshmallows) så får ni ta med det själva. Ta även med varma kläder att ha på grillningen (viktigt att kunna ta på sig varmt efter paddlingen). Man kan packa en väska med extrakläder att lägga i båten. Vi är tillbaka på klubben ca kl.19.30. 

Frågor? Kontakta Linda på ungdom@bkk.se

Ungdomsträning höst/vinter

  • 5 okt 2016

image: Ungdomsträning höst/vinter

Nu börjar paddelsäsongen gå mot sitt slut och från och med måndagen den 17 oktober (v. 42) börjar ungdomarna med vinterträningen istället för att paddla utomhus. Fram tills dess paddlar vi tisdag/torsdag som vanligt. Här kommer lite kort info om ungdomsgruppens träningsupplägg i höst och vinter.

Måndagar: Inomhusträning på Johannes skola (Roslagsgatan 61) kl.18-20. Vi kör bollspel, stafetter och cirkelträning. Ta med gympakläder, inomhusskor, vattenflaska och handduk.

Torsdagar: Löpning och styrketräning på BKK. Ta med varma utomhuskläder (mössa och vantar), löparskor, vattenflaska och handduk.

Gå gärna med i vår Facebookgrupp BKK Ungdom/Tävling för att få information om våra aktiviteter på och utanför träningen. Vi ses!

Parkeringstillstånd 2016/2017

  • 5 okt 2016

Nu när uthyrningen stängt för säsongen går det inte längre att hämta parkeringstillstånd där. Sista möjligheten för säsongen blir på städdagen 22/10 från kl 09 - 12 i uthyrningskontoret.

Efter detta får nya medlemmar som behöver kvittera ut parkeringstillstånd skicka en förfrågan till uthyrning@bkk.se