Nyheter

Arbetsdag i miniformat 13 juni

  • 7 jun 2020

Lördag den 13 Juni kl 9-14 planerar vi att genomföra vårens städdag. Pga rådande situation kring Covid- 19 så kommer vi max kunna vara 40 personer. Första 40 personerna som bokar en plats via hemsidan får komma. Om den obligatoriska arbetsplikten för dig med kanotplats ska gälla under 2020 kommer beslut om senare i höst från Styrelsen. Denna städdag är alltså inte obligatorisk. 

Var snabb och boka din plats så ses vi den 13e och gör vår anläggning fin inför sommaren! 

Boka din plats på städdagen här

 

Kanotauktion motionskajaker: 

Lördagen den 13 Juni kl 14.00 kommer vi ha en mindre kanotauktion där vi säljer ut ett antal av våra motionskajaker. Vi drar igång direkt efter att städdagen avslutats. Passa på att fynda en egen kajak! 

Välkomna hälsar fastighetsgruppen!

Uppaddling havskajak

  • 5 jun 2020

Nu på tisdag 9/6 kommer vi ha uppaddling för dig som deltagit på minst fem tisdagträningar. Du kan använda dig av förra säsongens träningar om du inte hunnit med fem tillfällen nu under våren. Meddela om du är intresserad på tisdagstraning@bkk.se senast måndag kväll 8/6  kl 18 Du behöver inte boka en plats till själva träningen eftersom uppaddlingen sker separat och under kortare tid. Det innebär blöta övningar så se till att ha kläder för det.

Uthyrningen öppen hela sommaren

  • 1 jun 2020

Uthyrningen har öppet hela sommaren vardagar 10 - 21 och helger 10 - 19.

För mer information, besök  www.bkk.se/uthyrning

The rental office is open all through summer, monday - friday 10am - 9pm and saturday, sunday 10am - 7pm

More information at www.bkk.se/uthyrning/kayak-rentals