Sankt Erikspaddeln på BKK

  • 26 jul 2020

Söndagen den 9 augusti arrangerar Brunnsviken en deltävling i Sankt Erikspaddeln. Vi kör traditionella kort- och långlopp samt den roliga träningsformen kanotskytte! Tryck på LÄS MER för att komma till inbjudan till tävlingen.

TIDER 
09:30 Lagledarträff på övervåningen i klubbhuset 
10:30 Första start kortlopp. De äldsta börjar! 
14:00 Avslutning


PLATS 
Brunnsvikens Kanotklubb 
Frescati Hagväg 5, Stockholm


DISTANSER 
• K1 kortlopp 
• K1 långlopp 
• K1 Kanotskytte (Som skidskytte! Paddla, kasta sten i hink, spring straffvarv om du missar)
 

KLASSER & ANMÄLAN
För barn och ungdomar upp till 16 år. Juniorer tas emot i mån av plats. Vi kommer att ta emot maximalt 50 tävlande och det är viktigt att ni föranmäler alla innan tävlingsdagen. För att vi ska kunna planera ett genomförande enligt FHM:s restriktioner kommer vi ej ta emot efteranmälan.
 

Deltagarnas namn och födelseår mailas till tavling@bkk.se senast torsdagen den 6 augusti. Anmälan innebär godkännande av att namn och bild kan komma att publiceras. 

Kontakta arrangören vid frågor.
 

DUSCH & OMKLÄDNING

Vi önskar att alla tävlande kommer ombytta! För att minimera trängsel vill vi försöka undvika att använda omklädningsrummen så långt det går under och efter tävlingen. 

 

MAT 
Vi bjuder på enklare förtäring (varmkorv, fika) under dagen, men ta gärna med egen lunch eller ett stadigare mellanmål om du behöver. 

 

INFORMATION

Länk till Facebookeventet där vi löpande publicerar information inför tävlingen: https://www.facebook.com/events/2990853134361731/. Om ni har frågor kan ni posta ett inlägg där eller maila till tavling@bkk.se