KANOTSKOLA FÖR BARN 8-13 ÅR!

  • 19 maj 2018

På sommaren erbjuder Brunnsvikens Kanotklubb kanotskola för barn och ungdomar i åldrarna 8-13 år. Kanotskolan fungerar som ett dagläger där barnen främst får lära sig att paddla kajak, men vi gör också andra roliga aktiviteter på land under dagen. Våra duktiga ungdomsledare ser till att barnen får en härlig vecka!

Klicka på LÄS MER för att få info om anmälan, priser, m.m.

Sommaren 2018 hålls kanotskolan vecka 24 och vecka 25. Dagen börjar kl.9.00 och avslutas kl.15.00. Vi äter lunchbuffé på värdshuset Kräftan som ligger precis vid klubben och barnen får mellanmål innan de åker hem vid dagens slut.

Kostnad 2018

Vecka 24 (må-fre, 5 dagar)       1800 kr (plus medlemsavgift 200 kr)

Vecka 25 (må-tor, 4 dagar)         1500 kr (plus medlemsavgift 200 kr)

 

Får man låna utrustning?

BKK lånar ut kanot, paddel och flytväst till alla deltagare. Utrustning som du tar med dig till kanotskolan:

Kläder att paddla i. Helst syntetkläder som inte suger åt sig för mycket vatten (bomullskläder är olämpliga eftersom de suger åt sig vatten och blir tunga och framför allt kalla).

Minst två extra ombyten kläder att paddla i. Du kommer garanterat bli blöt under dagen, även om du inte ramlar i vattnet.

Badkläder - dopp från bryggan eller vid stranden brukar bli aktuellt mellan paddelpassen!

Tofflor/Flipflops som är lätta att ta av och på. Smidigt när du ska till och från bryggan + blir inte blöta om det regnar eller skvätter vatten.

Handduk och torra vardagskläder (utöver extra ombyten att paddla i) så att du kan duscha och byta om efter träningen.

 

Såhär anmäler du ditt barn till BKK:s kanotskola:

Skapa ett medlemskonto åt ditt barn här på bkk.se. Det är viktigt att barnen får ett eget konto/medlemsskap så att informationen i vårt deltagarregister blir rätt. En förälder kan alltså inte boka en plats i sitt namn åt sitt barn, utan barnet måste ha ett eget medlemskonto. Medlemskap för barn under 18 år kostar 200 kr.

Boka en plats på kanotskolan. När du har skapat ett medlemskonto åt ditt barn loggar du in och bokar en plats på kanotskolan via fliken "boka dig här!" i vänstermenyn. Du betalar alltså i två steg, först medlemsavgift (200 kr) och sedan kursavgift för den bokade kursen. Fakturorna (medlemskap + kursavgift) skickas till din mailadress när anmälan är gjord. 

Frågor?

Kontakta Linda via mail till kanotskola@bkk.se.