Brunsanbataljen Stockholmscupen

  • 23 apr 2015

image: Brunsanbataljen Stockholmscupen

Idag den 6 maj är det dags för premiären av Stockholmscupens 10:e upplaga. Den startar med Brunnsanbataljen. Förra året var det runt 50 startande, så vi får se hur många som tar sig till Brunnsviken ikväll. Samling kl 18.30 och första start beräknas till ca kl 19.00. Flytväst ute på vattnet är ett krav.

Tänk på att vi kan parkera med p-tillstånd på klubbens egna platser. När de platserna är fulla s hänvisar vi till betalparkering i närområdet. Annars är risken stor att man kan få en extra p-avgift av q-park.

Banan är densamma som tidigare årgångar av Brunnsanbataljen. ca 6.3 km lång. Start från klubben, paddlar tvärs över mot Hagaparken i västlig riktning ca 500 m. 2 st bojar som man passerar till vänster om (bojarna på din högra sida). Paddlar upp mot Brunnsvikens norra del ca 3,5 km av banan(Järva Krog) rundar 3 st bojar på samma sätt som tidigare. På hemvägen tar du sikte mot Bergianska Trädgården, det gula tornet och gröna huset är en bra riktpunkt. För då har du passerat en röd boj till höger om dig vid Cafe Sjöstugan, gul prick mittför sjöscouterna, passerar mellan udden vid Bergianska och en 7 knopsboj. Sedan full fart in mot målgång vid BKK.

Alla bojar och märken passeras till vänster att du har dem på din högra sida, då tror jag att jag var tydlig på den punkten. 

 

Lycka till!