Angående städdagen den 26 april

  • 28 apr 2014

image: Angående städdagen den 26 april

Hej på er!

 

Stort tack till alla medlemmar som ställde upp på 2014 års vårsstäddag. Vi var över 100 deltagare som ställde upp, förmodligen något av ett rekord vad vi tror i dessa sammanhang. Det vackra vädret var förmodligen en bidragande orsak till den stora sammankomsten. Till er som missade detta tillfälle så kommer en ny städdag att arrangeras även till hösten någon gång i oktober månad, datum för detta kommer att anslås på hemsidan.

I samband med städdagen togs skåpen som stod inne i medlemslåneförråden bort och vi har istället gjort plats för fler kanoter som kommer att kunna nyttjas som medlemslån.

Då alla skåpen INTE var tömda så har vi tagit hand om de saker som förvarades i vissa av skåpen. Om har haft saker som du vill ha åter så får du höra av dig till info(a)bkk.se eller kontakta styrelse(a)bkk.se. Vi förvara sakerna maj månad ut, därefter kasats det som vi bedömer kan kastas och spar annat som kan sparas till klubbens verksamhet.

En annan sak som gäller privata kanoter i verkstan, det ligger en Rocket där som inte är klubbens. Var vänlig och meddela vem som äger denna till samma adress som ovan.

BKK styrelse