Helgtur med teknikträning

  • lördag 17 augusti 2019
  • 08:00

Följ med på en helgtur med teknikträning. Vi kommer träna på olika tekniker som styrtag, bogsering, olika räddningsmanövrar m.m.

Vi paddlar en kortare distans där fokus kommer ligga på olika träningsmoment. Räkna med blöta övningar. Turen riktar sig till dig som har tränat teknik, kamrat- och självräddning, som har varit med på tisdagsträningar och turer.

Vi kommer paddla i två dagar med övernattning i tält.

Turen sker utanför Nynäshamn. Det är delvis oskyddade till oskyddade vatten och ställer därför högre krav på paddelvana.

Iläggningsplats: Nynäshamns Segelsällskap, Strandvägen 26, Nynäshamn.

Samling: BKK lördag 17.08.2019 kl. 08:30 för avfärd med bil till iläggningsplatsen.

Tillbaka på land, ca. kl 16:00 på söndagen.

Att hyra kajak: Kajak hyrs med fördel hos Nynäs Kajak & Uteliv som levererar utrustningen till vår iläggningsplats. Mejla eller ring Pelle på info@nynaskajak.se eller tel. 070-7133470. Ange "Brunnsviken Tekniktur" så vet han vad kajaken ska användas till. Vill du hyra av BKK måste du kunna transportera kajaken. Kontakta ledare om du vill hyra av BKK.

Antal deltagare: 10 Ledare: Karin och Per Anmälan: Via e-post till Per, senast tisdag 13.08.2019. E-postadress: per.israelsson@ymail.com

Vid anmälan uppge förnamn, efternamn, medlemsnummer, telefonnummer, en kontaktperson (ICE) och telefonnummer till denna, om du har bil och hur många personer och kajaker du kan transportera.